pátek 2. září 2011

Samsung prodávat limitovanou edici, křišťálově zdobené notebooky řady 9

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-to-sell-limited-edition-crystal-studded-series-9-laptop/:
No, velmi veselé Vánoce brzy i vám, Samsung. Na koncové části společnosti PC zaměřenou tiskové konferenci zde na IFA - akce primárně zaměřená na Series 7 Chronos laptop a Windows 7 břidlice - jeho vedení oznámilo, spíše neočekávané aktualizaci řady 9 . Ne, nemluvíme svalnatější SSD nebo siluetu hubenější. Připravte se, přátelé, protože v této sezoně i náš oblíbený špetka tenké PC je stále vyzdobeny v krystalech. Ručně nanášené krystaly, kluci. Společnost se bude prodávat omezené množství těchto věcí "Moonlight Blue," zimní námořnictvo, a "luxusní Rose Gold," šampaňské barvě, s pečlivě kropili bling na obálce. Ta barva se rozkládá na šasi, na zbytek dlaně a mezi klávesami, ale chválabohu, vílí prach nedělá portrét v interiéru. Ani slovo o cenách, ale neočekáváme, že Paris Hilton Samsung cílového zákazníka bude starat.

Samsung prodávat limitovanou edici, křišťálově zdobené řady 9 notebooky původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 18:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat