pátek 2. září 2011

AppRedeem trh v App-nabídky řídit Uživatelé bezplatných aplikací k jejich splaceným verze

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SEQiyyzc7O0/:
screen-shot-2011-06-16-at-12-33-50-pm

V červnu AppRedeem zvýšil 750000 dolary od SV a modrý anděl Spustit podniky nabízet mobilní aplikace vývojářům inovativní a efektivní řešení zaměřených na řízení aplikací instalace a zapojení. Od té doby spuštění se tiše pracuje jeho cestu do horké novou kategorii: obchody. Dnes, Mountain View, na startu je oficiálně oznamuje AppRedeem nabídky, nový mobil na-app reklamní síť, která odměňuje uživatele pro další aplikace zapojení a pomáhá vývojářům řídit přechod na placené verze svých aplikací.

K otestování vody, při startu začal "Test Moron 2", v současné době třetí zařadil zdarma aplikace na iTunes App Store. Chcete-li používat tuto aplikaci jako příklad toho, jak AppRedeem nabídky práce, když se uživatel dostane test blbec "Game Over", AppRedeem představuje propagační slevu Moron testu placených app. Po spuštění je v současné době nabízí 50 až 100 procent z těch, které platí v rámci aplikací z jeho volné protějšek. Na rozdíl od Tapjoy, řekl AppRedeem spoluzakladatel Sheffield Nolan, AppRedeem nabídky si klade za cíl zajistit, aby lidé využívají slevy již nainstalovali bezplatnou verzi bez pobídek, takže motivace ke koupi placené verze je plně v souladu s tím Apple a jeho TOS.

Podle Nolan, což umožňuje uživatelům bezplatné aplikace využít možnost aktualizace bez nákladů na ně, zatímco pro vývojáře, jsou jejich Placené aplikace pak obohaceny efektivněji, a získat přístup do těchto reklamních dolary zaměřených na lidi, kteří již Snažil a užil si jejich aplikace. Placené verzi testu Moron 2 vyskočil až na čtrnácté místo na App Store od vývojářů integrované svém volném aplikace s AppRedeem nabídky.

Od uvedení beta 6 týdnů, AppRedeem členů vzrostl z 55.000 na více než 580.000 - jinými slovy, členství vzrostl o více než 34K členů denně od přidání nabídky.

Zde jsou klíčové čísla, která přišla z prvních 6 týdnů "obchodů" AppRedeem. Nolan mi říká, že nejprve bude AppRedeem využít své nové obchody sítě jako nástroj pro získávání zákazníků. V současné době nejsou při snížení o slevy, které nabízejí hráči, takže všechny vydělané peníze ze slev se bude přímo na vývojáře. Tým plánuje nabídnout řezy a vzít malé procento z dohody v budoucnosti.

Po spuštění je další zaměření, spoluzakladatel řekl, je začít pomáhat vývojářům je vyšší zapojení jejich aplikací, a počátek realizace obchodů s více partnery, aby byly umožněny další funkce propagační nabídky v-app nákupy. V minulém týdnu, Nolan řekl, AppRedeem hit ziskovost, takže bude rovněž zjišťovat, zvýšit sérii kolo v následujících měsících. (Budou rovněž oznámí doplnění špičkového manažera velkých obchodů společnosti v blízké budoucnosti.)

Pro více, podívejte se na AppRedeem doma .


Společnost:

Žádné komentáře:

Okomentovat