pátek 2. září 2011

AT & T spojování, poruše Nejvýznamnější porucha spektra politiky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4qbFzt87Msg/:
spectrum

Poznámka editora: Tento host příspěvek byl napsán uživatelem Frank Barbieri, sériový podnikatel a někdy i blogger. Můžete za ním @ frankba

Ti libuje v palci-in-the-eye DOJ dala AT & T na T-Mobile fúze by pauza na chvíli považovat politiku přidělování spektra v USA.

Každý, kdo má iPhone AT & T ví, že potřebují spektra. spektra je konečný zdroj airwaves přidělený federální vládou (FCC), aby firmy, které staví na nabídkové řízení, které vyžaduje demonstroval výhodu pro spotřebitele.

AT & T byl hlad po takové spektrum od té doby získal několik let iPhone exkluzivitu a viděl využití kapacity linky a kříže na své odhady a MG rozvíjet prst puchýře od psaní tolik nenávidí příspěvků. Všichni jsme cítili, AT & T omezení, jako vzteku zkušenost klesl volání a špatné App připojení.

Takže AT & T je na spektrum nákupní horečka vyzkoušet a dobře, zlepšit služby. Snaží se koupit neúspěšný FloTV spektrum od společnosti Qualcomm, ale to nestačí. Takže AT & T dochází z možností, jak zlepšit své služby.

Možná již víte vše, ale co možná nevíte je, že silné lokální televizní vysílání je squatting na velmi cenného spektra s pouhým příslibem nasazení místních televizních služeb, a nikdo ve skutečnosti nechce.

Už jste slyšeli o Open Mobile Video koalice ? Myslel jsem, že ne. Jak se o nováčky , jako Tivit a Sungale a iMovee? Myslel jsem si to také.

Při pohledu na někoho, kdo nese vinu za své špatné mobilní služby mají pohled na tyto lidi. OMVC zastupuje zájmy více než 800 místních televizního vysílání, kteří v přechodu z analogového na digitální pozemní televizní vysílání v roce 2009 skončil s právy na velké kusy nepoužitých, extra spektra.

Celá Důvodem Kongres a FCC pověřila přechodu na digitální se, že digitální je daleko efektivnější a tím uvolní spektrum pro nové služby. Místní vysílání bojovala proti tomuto samozřejmě, protože to znamenalo nákup nového vybavení a potenciálně ztrácí zákazníky. Produkt smlouvání se, že místní televizní společnosti si zachovat přístup ke spektru, které uvolňují tak dlouho, dokud použít pro "výhodu pro spotřebitele."

Jaké jsou místní televizní vysílání s tím, že další spektrem? Nic. No, nic, co chce. Co dělají, je vydávání tiskových zpráv ( PDF ) říká, že žijí místní televize se blíží do svého mobilního telefonu. Je to tak nadšený? Myslel jsem, že ne.

To, na co neřekl, je:

  1. Qualcomm již vyzkoušeli to, investuje několik miliard dolarů, který byl FloTV hrozné selhání .
  2. Nikdo nechce bydlet místní televizi v mobilních telefonech. Už jste sledovali přes den místní televizi v poslední době?
  3. Žádné mobil vyrábí, jsou stále bude platit další peníze za další rozhlasový přijímač v telefonu pro službu nikdo nechce. Ano, je to vyžaduje specializované baterie poškozování hardware.
  4. Vysílání jsou v soukromých jednáních s FCC podílet se na zisku

Žádné komentáře:

Okomentovat