pátek 2. září 2011

Vonage spouští Android aplikací pro mezinárodní volání zdarma, ještě žádné služby brodo Asogi

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Právě včas pro narozenin Tante Lulu v Gstaadu , Vonage zahájila jeho rozšíření aplikace pro volný meziměstské volání z telefonu Android. S Rychlé stažení, může stýskat po domově příbuzní využít stávající Vonage VoIP služby od Google-poháněl telefon pro volání na celém světě bez navršení příšerně drahé dalších mobilních operátorů. Je háček? To vyžaduje VoIP volání do zahraničí plán, než budete moci začít volbu přátelé z celého světa. Také ceny se vztahuje k vaší stávající volací plán, a to nepodporuje zasílání zpráv, jako některé jiné podobné aplikace, včetně Fring a Viber . Pro stávající uživatele Vonage, je to určitě sladký přidanou funkcí, takže vám žádná omluva, ale volat tetě Lulu.

[Díky, Val]

Vonage spouští Android aplikací zdarma volání do zahraničí, ještě žádné služby brodo Asogi původně objevila na Engadget na Pá. 02.09.2011 09:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat