pátek 2. září 2011

Airbnb uvádí přenechá, láká brzké době se 200 dolary mimo každého měsíčního nájemného

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hYV0UrgKHHY/:
subletsshot

Loni v květnu na TechCrunch Disrupt NYC, Airbnb spoluzakladatel Brian Chesky oznámil , že bude nová kategorie pronájem Připravujeme: přenechá . Je to už pár měsíců, od té doby (zahájení mohlo být zpoždění v místě pracovali na rampu své bezpečnostní prvky po hlavní odpor na konci července), ale čekání je u konce - a nová funkce je určitě ušetřit docela Několik bolesti hlavy.

Nyní je Airbnb vždy zaměřena na pomoc lidem pronajímat své byty a domy, ale historicky je služba Vše o krátkodobé pronájmy. Jistě, je možné si rezervovat delší pobyty, ale většina lidí se obrátit na webu jako alternativa k rezervaci hotelového pokoje na týden, na rozdíl od pronájmu byt na měsíc nebo tři. S uvedením této nové přenechá část, to je změna. A jako někdo, kdo strávil příliš mnoho času praní díky Craigslist podnájem výpisy přes léto, můžu jen říct: Já jsem si přál, aby zahájil toto před třemi měsíci.

Takže to, co je asi přenechá? Z hlediska uživatelského rozhraní, není mnoho, že se změnil, stále můžete procházet seznamy, třídění podle ceny a hodnocení, s mapou vykreslení z umístění každého. A stejně jako u "normální" nájemné Airbnb, vidíte recenze pro každého uživatele, vlevo v minulosti subletters. Všechny jsou obrovské zlepšení oproti nestrukturovaný záznamy na Craiglist (a můžete platit kreditní kartou, což je příjemné plus).

Chcete-li pomoci nastartovat novou sekci webu, je lákavé Airbnb uživatelům $ 200/month slevu - ale budete muset jednat rychle, jak to skončí za týden.

Budeme ještě pomůže platit nájem, použijte kód "přenechá" A budeme platit $ 200 z nájemného každý měsíc po dobu až 6 měsíců. Nabídka platí až do 8.září na pobyty delší než 28 dnů, takže se tam dostat a stát se místní v místě, které jste vždy snili.



Společnost:
AIRBNB
Datum spuštění:
11.08.2008
Financování:
$ 120M

Žádné komentáře:

Okomentovat