pátek 2. září 2011

PowerDVD Mobile pro Android přináší streamování médií do Honeycomb tablet

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/powerdvd-mobile-for-android-brings-streaming-media-to-your-honey/:
Hlavy vzhůru, PowerDVD fanoušků, nové streaming řešení je v Android Market, který je navržen speciálně pro Honeycomb-Powered tablet. Je to známé jako PowerDVD Mobile pro Android, ale nenechte se zmást názvem, protože smartphonů nemusí uplatňovat. Tento software umožňuje uživatelům streamovat média z PowerDVD na svém počítači přímo na tablet, sdílení médií mezi tablets, a streamovat média z tablet na DLNA certifikací televize. Kromě toho budou mít uživatelé CyberLink all-in-One media přehrávač, který v sobě spojuje podpora videa, fotografií a hudby, spolu s možností retušovat snímky a vytvářet prezentace. Máte-li zájem se hop na palubě, software prodává za 20 dolarů v Android Marketu, ale uživatelé PowerDVD 11 Ultra mohou aktivovat bezplatnou verzi s kódem, který je uveden v desktop verzi svého softwaru. Jako obvykle najdete celou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení PowerDVD pro Android Mobile přináší streamování médií do Honeycomb tablet

PowerDVD Mobile pro Android přináší streamování médií do Honeycomb tablet původně objevila na Engadget na Čt. 01.09.2011 22:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj CyberLink | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat