pátek 2. září 2011

WikiLeaks kabely vrhnout světlo na boj Apple proti padělání zboží

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/wikileaks-cables-shed-light-on-apples-battle-against-counterfei/:
Napodobování může být nejupřímnější formou lichocení, ale pokud jste Rolex, Gucci či Apple, pravděpodobně nemají velký zájem chválí. Vzhledem k intenzivní popularita Apple, celý průmysl nastala, že si libuje v vyřazovat kultovní zboží navržené v Cupertino. Viděli jsme hodně v naší době, a zatímco to může připadat, jako kdyby nějaký Apple dělá absolutně nic omezit opičí, novou verzi potvrzuje WikiLeaks jinak. Podle elektronické poznámky z Pekingu velvyslanectví ze září 2008, Apple začal dát jasné a úmyslné tlak na Čínu, aby jednala proti firmám, které byly kopírování své zboží před několika lety. Jak to dopadá, plenit knockoffs není přesně vysoko na seznamu čínské vládní priority a pokrok v zastavení KIRF fantastická byla pomalu v nejlepším případě. Celý příběh je docela vyčerpávající číst, ale stojí to za ponoří do Pokud vás zajímá - na běžné, můžete získat vzdělání na níže uvedené odkazy.

WikiLeaks kabely vrhnout světlo na boj Apple proti padělání zboží původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 18:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroj WikiLeaks | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat