pátek 2. září 2011

AT & T přestává A-List funkci pro nové zákazníky, ode dneška

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/atandt-discontinues-a-list-feature-for-new-customers-effective-to/:
Téměř dva roky po AT & T představilo A-List se převrácení plány na zvýšení konkurenceschopnosti proti likes T-Mobile , Alltel a Verizon , dopravce se rozhodl NIX funkci jako dnes. Po obdržení screenshotů a unikly Memo podrobně Ma Bell záměru jsme oslovili zástupci firmy, který nám potvrdil, že tyto plány jsou skutečně odcházejí. Zatímco noví zákazníci již nebudou moci mít prospěch z bazénu pět nebo deset čísel (v závislosti na plánu) volat stejně jako oni chtějí, bude někdo právě používá služba grandfathered in jedna Upozornění: Spínací frekvence plány od jednotlivce k rodině (nebo naopak) může setřít A-List funkci vypnout, a proto postupujte opatrně. Vedoucí si můžete přečíst oficiální prohlášení AT & T, pokud jde o záležitost, stejně jako několik záběrů unikly Memo.

[Díky Anonymous]

Pokračovat ve čtení AT & T přestává A-List funkci pro nové zákazníky, ode dneška

AT & T přestává A-List funkci pro nové zákazníky, ode dneška původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 17:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat