pátek 2. září 2011

Samsung CEO, "Nechceme HP smetí" - nebo něco takového

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Budoucnost webOS je trochu méně jisté, že se Samsung, generální ředitel společnosti Choi Gee Sung, popadl pověsti o nákupu HP webOS podnikání manžetou, smál se v jeho tváři a pak chladně bodl pověst v srdci.

Choi, v reakci na zprávu o otázku týkající se nedávných analytické zprávě uvedl : "Není správné, že získání operační systém se stává módní," a že Samsung by "nikdy" k takové dohodě.

Poté, co HP oznámila, že vystupovala z webOS hardware hry, několik analytiků vydané zprávy naznačující, že několik klíčových hráčů, měli zájem o vyzvednutí padlých OS. Tyto zprávy dal Samsung jako hlavní odběratele , ale to zjevně není. Kromě toho, zatímco HP zabil jeho webOS hardware divize společnost není opouští vývoj softwaru - zatím. Ve skutečnosti, pokud HP se točí mimo jeho obchodní PC, mohlo by to nově založené společnosti oživit TouchPad spolu s dalšími zařízeními webOS hardware.

Samsung je místo toho se zaměřit na budování své Bada OS, což mnohé naše připomínky, upozornili v našem původní příspěvek na toto téma. Společnost prostě válí tři nové telefony Bada tento týden , včetně jednoho s NFC schopností. CEO Choi podstatě potvrdila, že Android a Bada je Samsung budoucnost, a ne kupovat z druhé ruky OS.

Ale s Samsung z obrázku, je-li HP se snaží naprázdno webOS, není mnoho společnosti zbývá se snížil banner Palmu. HTC je pevně zakořeněné s operačním systémem Android, RIM vyvíjí novou generaci smartphonů BlackBerry kolem platformy QNX, bude Motorola brzy vlastní Google a Nokia lukrativní dohodu se společností Microsoft. Kdo zbývá? Možná, že Tiger Electronics koupí webOS a remake Game.com přenosný. Já bych si ji koupili.



Žádné komentáře:

Okomentovat