pátek 2. září 2011

Starz končí obnovení jednání s Netflix, bude tahat filmy z vysílání v únoru

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/starz-ends-renewal-negotiations-with-netflix-will-pull-movies-f/:
Starz se zřejmě rozhodl, že může žít bez stovky milionů dolarů obnovení jeho řešení licencování obsahu s Netflix se očekávalo, že přinese a oznámil konec jednání dnes. Podle společnosti Města blog, jednání se porouchala přes naléhání Starz to, že Netflix realizovat odstupňovaných cen, a účtovat zákazníkům ještě více pro přístup k jeho obsahu. To znamená, že když současná dohoda vyprší 28. února 2012, budou všichni pryč, včetně množství jeho nových verzí šlehne od Sony (už stáhl ), a Disney, která má výhradní licence Starz do Starz obsahu , jako je Camelot a Spartacus. Aby toho nebylo málo, vše se děje dole ve stejný den jako zvýšení cen je to dražší, aby i disk a služby pro streamování.

Zatímco Starz tvrdí, že krok je součástí strategie "chránit prémie charakter naší značky, při zachování odpovídající ceny a balení našich exkluzivních a vysoce hodnotný obsah", stejně jako "hodnotí nové příležitosti", je citován Netflix mluvčí Steve Swasey , jak říká, že to může přesměrovat peníze, Starz, aby se zabývá jiným poskytovatelům obsahu ", udržet nebo dokonce vylepšit zážitek Netflix." Za Starz, v USA Netflix také přístup k novější filmy od zabývá Epix a několika menšími distributory, jako je Media relativity . Zkontrolujte, zda Starz prohlášení v plném rozsahu po přestávce, a dejte nám vědět, pokud je to změníte odpověď na včerejší anketní otázku .

Pokračovat ve čtení Starz končí obnovení jednání s Netflix, bude tahat filmy z vysílání v únoru

Starz končí obnovení jednání s Netflix, bude tahat filmy z vysílání v únoru původně objevila na Engadget na čt. 01.09.2011 21:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Město společnosti | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat