pátek 2. září 2011

AT & T ochotni dělat ústupky pro uložení T-Mobile sloučení, zdroje říkají

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:
Teď, když americká vláda přestěhovala do bloku jeho sloučení s T-Mobile, AT & T se připravuje na dlouhou a potenciálně drahý právní bitvě s ministerstvem spravedlnosti. Podle agentury Reuters však poskytovatel je také pracuje na řešení nabízí, v naději, že v soudní síni obejít úplně. Zdroje blízké věci říct, AT & T již brzy představí svůj návrh na antimonopolní regulátoři, kteří se obávají, že firmy nákupu T-Mobile mohou bránit konkurenci na trhu. Podrobnosti o návrhu zůstává nejasné, i když to bude pravděpodobně zahrnovat slibuje, že zajistí T-Mobile low-cost data a volání plány, spolu se zavazuje prodat některé ze svých vlastních prostředků. Někteří zasvěcenci říkají, ale dopravce může prodat až 25 procent podniku T-Mobile je v pořádku, aby mysl regulačních orgánů v pohodě. AT & T má zatím ke zprávě vyjádřit, i když jeden z zdrojů Reuters tvrdí, že jeho právníci jsou "dost stanoveno, že lze najít řešení, a oni jsou docela jistý."

AT & T ochotni dělat ústupky pro uložení T-Mobile fúzi, říkají zdroje původně objevila na Engadget na Pá. 2.9.2011 02:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat