pátek 2. září 2011

Bell prepping své LTE sítě, Samsung Galaxy II S LTE a dalších 8,9 Tab při startu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/01/bell-prepping-its-lte-network-samsung-galaxy-s-ii-lte-and-tab-8/:
My jsme věděli, že Bell je zamýšlel dělat Přejít na LTE na téměř tři roky , ale kanadský přepravce zachoval neuvěřitelně tichý na to, kdy a jak to bude skok. Pokud budeme věřit nejmenovaný zdroj, že mlčení brzy chýlí ke konci: prý společnost zahájí své 4G sítě "brzy", a se říká, že má telefon a tablet prepped na start hned. Podezření na zařízení? Nikdo jiný než Samsung Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8.9. Pokud k tomu dojde někdy na podzim, by však takový krok dal zvon v provozu, aby se stal druhým dopravcem v Kanadě přijmout next-gen standard - Telus SaskTel a očekává se, že inovace v příštím roce - což dává obhájci možnost některých nádherné věci na co těšit v příštích dvanácti měsících.

[Díky, Doug]

Bell prepping své LTE sítě, Samsung Galaxy II S LTE a dalších 8,9 Tab při startu? původně objevila na Engadget na Čt. 01.09.2011 22:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TekTok | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat