středa 10. srpna 2011

Austrálie je první mobilní síť slaví 30. narozeniny s klidnou noc

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/australias-first-mobile-network-celebrates-30th-birthday-with-a/:
Proč je tento telefon díval se na zem v hrůze? Vzhledem k tomu nemůže uvěřit, že je to již 30 let od doby, že se dějiny. V tento den před třemi desítkami let to bylo 14 kilogram zvířete zvyklý na místo první výzvu na první australské mobilní sítě - veřejné Automatický telefonní systém, který provozuje Telstra (nebo Telecom, jak to bylo znáno v té době). Do té doby by síť podporuje pouze 1000 uživatelů najednou a poskytuje pokrytí větší oblasti, Melbourne (věci se od té doby změnilo k lepšímu). Zařízení, zatím, byl známý jednoduše jako mobilní telefon a při zpětném pohledu, nebylo všechno, mobilní, Carphone systém zahrnoval 45 cm telefonu, transceiver a anténu na střeše - to vše za něco málo přes 5.000 amerických dolarů. Mohlo by to také uložit neuvěřitelných 16 telefonních čísel a bude informovat uživatele na příchozí hovory zní vozu klakson a blikající reflektory. Mobilní telefon australské vlády, ale bude poměrně krátká, se DynaTAC 8000x ohlašovat novou éru handheld, jen dva roky po úvodním volání Telstra. Vytáčení přes přestávku pro komerční Wagnerian, že vám řeknu všechno, co jste chtěli vědět o starověku, ale báli se zeptat.

[Díky, Vincent]

Pokračovat ve čtení Austrálie je první mobilní síť slaví 30. narozeniny s klidnou noc

Austrálie je první mobilní síť slaví 30. narozeniny s klidnou noc v původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj News.com.au | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat