středa 10. srpna 2011

Nevydané Sony Alpha A77 již nominován na Good Design Award, odhaluje několik nových funkcí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/unreleased-sony-alpha-a77-already-nominated-for-good-design-awar/:
Sony se může ještě oficiálně oznámí své nadcházející Alpha A77 fotoaparát, ale díky nominaci na stránku dopředu tento měsíc Good Design Expo, můžeme konečně nahlédnout, co tento snímač zabalíme interně. skutečnosti , bude A77 přijde s 24 megapixelovým snímačem Exmor CMOS, spolu s průsvitnou zrcadlem , která umožňuje plný úvazek kontinuální autofokus. Navíc, s pomocí svého nového motoru BIONZ, máme "nejrychlejší", souvislé snímání rychlostí 12 snímků za sekundu, který jde pěkně vedle fotoaparátu 60p a 24p režimů nahrávání videa (pravděpodobně v AVCHD). Co také zachytil naše oči tento "svět je nejprve" XGA OLED elektronický hledáček, zatímco A55 a A35 přicházejí jen s LCD verzemi. No, ukáže až čas, zda tento fotoaparát naplňuje očekávání - podle zvuku, budeme pravděpodobně schopni hrát s jedním během několika týdnů.

[Díky, pontsuku.]

Update: A stejně jako to, že má nominaci stránky okamžitě byly strženy. Dobře, že jsme uložili kopii, i když - to podívat po přestávce, pokud chcete procvičit japonské.

Pokračovat ve čtení Nevydané Sony Alpha A77 již nominován na Good Design Award, odhaluje několik nových funkcí

Nevydané Sony Alpha A77 již nominován na Good Design Award, odhaluje několik nových funkcí, původně objevila na Engadget na st. 10.08.2011 05:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Good Design Expo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat