středa 10. srpna 2011

TabCo odpoví na vaše tablet otázky další otázky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Jak odlišit vaši tablet v již značně přeplněné tržiště? No, můžete jednoduše spustit nejlepší přístroj tam - nebo můžete pustit do tajemství kampaň, odpovědi na kuriózní populace s opatrný odpovědi. Ten, kdo je za tablet TabCo tvrdí, že obojí. Společnost, která doposud nejlépe známý pro sérii befuddling videa z YouTube, je nastaven, aby se plně odhalí v pondělí. Do té doby, zástupce přijatých k GDGT odpovědět na otázky týkající se produktu - druh. Tam jsou kousky informací roztroušených tu a tam, ale reakce jsou většinou snaží, aby "kořist" něco, následoval slib, že více bude odhalena 15. srpna.

Tady je to, co společnost říká, počínaje nejjednodušší první: TabCo je zkratka pro "tablet Company," business nastaven na spuštění nové tablet v USA v tomto měsíci, následuje roli v některých evropských zemích přijde září. Společnost nebude říkat, zda je výrobek používá nějakou verzi OS Android, ale slíbil, že bez ohledu na operační systém, bude konečné podobě výrobku, "nabízí nový způsob, jak pracovat s přístrojem," včetně "prediktivní UI "to zřejmě ví, co chcete hledat a koupit dříve, než řeknete to. tablet Má slot SD, 3G a WiFi, a "jedinečný", fyzický návrh a řešení. Neexistuje 3D nebo HTC Flyer stylu pera funkce na věc, nicméně. Jo, a kvalitou provedení? TabCo říká, že je "stejně dobrý nebo lepší než Nokia a Apple zařízení."

Takže, co je to? Nová tablet od lidí, kteří vám dali linii Tabasco horké omáčky? Velký Improv Všude stylu žert? Skutečný, víš, tablet? Spousty a spousty virů typu videa pro mezinárodní tablet tajemství po přestávce. A klidně spekulovat, své vnitřnosti v komentářích

Pokračovat ve čtení TabCo odpoví na vaše dotazy tablet s další otázky

TabCo odpoví na vaše tablet otázky další otázky původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 11:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj GDGT | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat