středa 10. srpna 2011

Samsung Galaxy XCover dostane odhalila v Německu, nás odváží k poklesu v bahně

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-xcover-gets-uncovered-in-germany-dares-us-to-dro/:
Galaxy Samsung řady se stal tak rozmanité, že téměř každý demografické má alespoň jeden tip na výběr, s jednou výjimkou jasné: jsme neviděli v robustním provedení. Samsung doufá zaplnit zející díru vyhlášením Galaxy Xcover, svět je první zařízení Android s IP67 certifikace - což znamená, že může být ponořen do vody do hloubky 1 m hluboké a pojme jeho vlastní proti neustálý nápor nečistot a prachu. Xcover nabídne Gingerbread out-of-box, a nabízí 3,6 palcový displej odolný proti poškrábání, 3,2 megapixelový fotoaparát s LED bleskem a 7,2 Mbps HSDPA. Společnost je stále nejasný v dalších detailů, jako je cena a dostupnost, jedinou zemí, oznámila doposud je Německo, které by měly vidět zařízení někdy v říjnu. Doufáme, že zařízení bude mít širší distribuce, víme jistě, že Němci nejsou jediní lidé na této Zemi, které jsou pevně na svých telefonech. Stiskněte po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy XCover dostane odkryté v Německu, nás odváží k poklesu v bahně

Samsung Galaxy XCover dostane odhalila v Německu, nás odváží k poklesu v blátě původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 10:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink LandofDroid | zdroj Samsung (v překladu) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat