středa 10. srpna 2011

Amazing panoramatických fotografií Hirošima po atomovém výbuchu bomby

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-wxuYWvI4g0/:
hiroshima

Každý jednou za čas jsme se přerušit naše pravidelné přímé přenosy z nejnovějších zpráv o internetových firem z celého světa upozornit na úžasné fotografie. V roce 2009 jsme se představoval na světě největší sférických fotografií a počátkem tohoto roku, svět je největší fotografie někdy vzít v interiéru .

Dnes 360Cities publikoval řadu historických fotografií 360 ° Hirošimy, vzít šest měsíců poté, co Boeing B-29 Superfortress Enola Gay klesl atomová bomba s krycím názvem "Little Boy" na japonské město (6. srpna 1945). To bylo poprvé, kdy atomová bomba byla použita jako zbraň.

Podle Wikipedie : "Little Boy" přímo zabil odhadem 80.000 lidí a do konce roku, zranění a záření zvýšilo celkovou obětí na 90,000-166,000. Přibližně 69 procent města budov bylo zcela zničeno a asi 7 procent vážně poškozena.

Můžete vidět mrazivě devastující účinek bombardování v 5 panoramatických fotografií ( jedna , dvě , tři , čtyři , pět ), díky Hirošimy mírový muzea . Snímky byly pořízeny tři různé amerických fotografů, a jeden japonský fotograf.

Bonus odkaz: 2011 "mír deklaraci" , z pera Matsui Kazumi, starosta Hirošimy

(Díky Jeffrey Martin z 360Cities pro heads up)



Společnost:
360CITIES

360 měst shromažďuje, provize, hostí a pořádá nejlepších světových působivé panoramatické fotografie na webu. Naším cílem je přinést 360 VR fotografie k hlavnímu proudu, a vytvořit ...

Žádné komentáře:

Okomentovat