středa 10. srpna 2011

T-Mobile Změny názor nízké využití, "No přebytek" Data

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

T-Mobile se dostali docela dost kilometrů na své neplánuje nadsazení data: zatímco všichni to pozor, používat slovo "neomezený", T-Mobile přístup stále umožňují uživatelům spolykat tolik dat, jak chtěli tak dlouho, dokud Nevadilo (drastických), rychlost klesá.

Na 200 MB a 2 GB, T-Mobile smartphone dat vrstvami připadat povědomý , ale žádné nadsazení trik dává zákazníkům to nejlepší z obou světů: odstupňovaných dat o cenách a nespoutaný použití.

Ve skutečnosti mi dovolte zopakovat, že žádné nadsazení trik umožnil zákazníkům to nejlepší z obou světů. Podle zprávy od T-MoNews , T-Mobile bude velmi brzy změnit podmínky jejich 200 MB dat funkce. Místo toho, aby nechal zákazníci i nadále využívat své datové připojení za nižší rychlosti, T-Mobile se vrací ke klasickému modelu přebytek poplatek.

Do budoucna bude Classic plán zákazníkům účtovány za nadsazení na $ .10/MB, s poplatkem zálivka ven u 30 dolarů. Zákazníci s hodnotou plány budou muset vypořádat se stejným, s výjimkou nejvyšší přebytek za 35 dolarů.

Důvod? Zdá se, že poptávka po 200 MB má funkci "T-Mobile překročil očekávání" a budou se vracet k účtování poplatků přebytek od 13.srpna. Žádné slovo ale na tom, zda T-Mobile je jiné číslo nadsazení dat plány stejný osud, ale je to určitě něco, co Mějte oči otevřené pro všechny stejné. Worry ne, stávající zákazníci T-Mobile: Pokud máte tuto funkci v současné době, pak budete grandfathered v dohledné době. Pokud jste měli v plánu skočit na T-Mobile rozjetého vlaku, můžete to udělat hned, než tato dohoda vede cesta Dodo.




Žádné komentáře:

Okomentovat