středa 10. srpna 2011

Samsung Galaxy R oficiálně oznámil, pro Evropu a Asii, nikdo překvapen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-r-officially-announced-for-europe-and-asia-nobod/:
Že Samsung Galaxy R Slyšeli jsme o? Jo, je to pravda. Ne, že je to hodně překvapení pro nás, vzhledem viděli jsme uniklé stiskněte omítek a dokonce čtyři minuty videa o zařízení, ale Samsung a NVIDIA se konečně spojili, aby "tajemství telefon" oficiální požehnání. Zde je hubená: Galaxy R bude dům 1GHz Tegra 2 CPU, 4,2-palcový WVGA (800 x 480) Super Clear LCD, dual 5MP / 2 MP kamery na přední a zadní (v tomto pořadí), a Gingerbread s Samsung TouchWiz UI . Telefon je již k dispozici ve Švédsku Galaxy Z , ale je to nakonec na své cestě k části Evropy a Asie (včetně Číny). Žádné slovo nebo v případě, kdy můžeme vidět plán na výzkum v severní Americe, ale je pravděpodobné, že svého uvedení na trh bude rychle zastíněna jeho starší bratr, Galaxy S II , pokud tento vzhled. Celou tiskovou zprávu a ukázkové video je k dispozici po přestávce pro vaše potěšení.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy R oficiálně oznámil, pro Evropu a Asii, nikdo překvapen

Samsung Galaxy R oficiálně oznámil, pro Evropu a Asii, nikdo překvapen, původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat