středa 10. srpna 2011

Nintendo vydat Flame Red 3DS konzole příští měsíc, sluneční brýle nejsou zahrnuty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/nintendo-to-release-flame-red-3ds-console-next-month-sunglasses/:
Lepší oprášit své nejlepší pár odstínů, protože Flame Red Nintendo 3DS je na cestě do Spojených států. Konzoli, která zahájila letos v létě v Japonsku jako Red Flare , bude v prodeji příští měsíc (vedle nové Star Fox 64 3D Hry), se připojovat k lineup 3DS, který je již Cosmo Black a Aqua Blue. Společnost bude rovněž uvolnění dvě nové hry letos v zimě - Super Mario 3D zemi v listopadu a Mario Kart 7 v prosinci - v naději, že napravit své zklamání ve 2. čtvrtletí zisk zprávy se silným dovolenou kampaň. Jen čas ukáže, zda má či nemá žádný vliv na spodním řádku Nintendo, ale pokud máte zájem o přidání dotek Santa-jako fandit do vánoční hry sezóně můžete chytit Flame Red konzole 9. září, za 170 dolarů . Více informací naleznete v plné PR, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nintendo vydat Flame Red 3DS konzole příští měsíc, sluneční brýle nejsou zahrnuty

Nintendo vydat Flame Red 3DS konzole příští měsíc, sluneční brýle, které nejsou zahrnuty původně objevila na Engadget na st. 10.8.2011 09:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat