středa 10. srpna 2011

Apple bloky Prodej Samsung Galaxy tab 10,1 v EU, Motorola Xoom dál?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:
Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

Zpátky v dubnu , kdy to bylo jen banda drsných slov a zlý hrozby , hovězí maso mezi Samsung a Apple se docela zábavné. Ale to je jen legrace, dokud někdo je zraněn, a tentokrát je to Evropa, která se bude cítit bolest. V jeho nikdy nekončící TIFF s Jižní Koreou na základě Samsung, Apple získal dočasný příkaz k zablokování prodeje Galaxy tab 10,1 rámci celé Evropské unie, bez Nizozemsko.

Co je divné je, že Samsung se zdá, že netušil, z toho šlo dolů, až bylo příliš pozdě. Konkrétně byla uvedeném pořadí "bez jakéhokoli slyšení nebo předložení důkazů od společnosti Samsung," říká mluvčí Samsung Kim Titus, který potvrdil s Bloomberg . Zřejmě to je docela normální v Německu - žalobce se musí pouze prokázat, že došlo k porušení získat soudní příkaz válcování, a to buď předběžně nebo trvale, bez nutnosti informovat druhou stranu. Soud však často jen dotace předběžné opatření (jako je tento), když se domnívá, že další trvalý příkaz bude poskytnuta také. Pokud to není a Apple prohraje, bude Cupertino společnost se sídlem určitě vděčí za škody Samsung.

Podle německých zpravodajství DPA , příkaz je zcela souvisí s designem a práv duševního vlastnictví, spíše než software nebo hardware týkající se patentů. Apple dal jasně najevo, dlouho předtím, než se něco v Evropě, že to není radost vzhled GalTab 10,1, a dokonce šel tak daleko, jak říkají, že Samsung kopírovat Apple ve stylu obalu, taky. Slovo "otrocky" přijde na mysl. Ale je tu ještě malý kousek naděje pro naše evropské přátele, kteří byli právě umírá hrát asi s 10-palcovým břidlice Samsung. Galaxy tabs Ještě na skladě budou i nadále prodávat až do aktuálního seznamu je pryč. Takže pokud budete potřebovat, prostě odejít. Ani čtěte dál.

Myslím, že ... Go!

Ostatně, Samsung reagoval na soudní příkaz, slíbil, že "zákon okamžitě bránit naše práva duševního vlastnictví přes probíhající soudní řízení v Německu a bude pokračovat v aktivní ochranu těchto práv na celém světě. [Budeme] přijmou všechna nezbytná opatření k zajištění Samsung inovativních mobilních komunikačních zařízení jsou k dispozici pro zákazníky v Evropě a ve světě. "

Zatím, zdá se, že Apple přešel k další konkurent, zprávy SlashGear . Motorola a Apple jsou propletené v soudních sporech za posledních několik měsíců, ale až poté, kopání do Galaxy tab zpráva byla, že odhalil, že Apple již podal stížnost v Evropě pokud jde o design Honeycomb-Powered Xoom. Vzhledem k tomu, Samsung netušil injuncti

Žádné komentáře:

Okomentovat