středa 10. srpna 2011

SATA-IO out nové SATA Express a Embedded SSD standardy zkratky přetékají

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/sata-io-outs-new-sata-express-and-embedded-ssd-standards-acrony/:
Je to velký den pro SATA-IO , jak se organizace právě oznámila, ne jeden, ale dva nové SATA standardů. První z nich, SATA Express specifikaci, dostane v druhé polovině jeho jméno od "E" v PCIe, jak to bude možné současné SATA standardy zádech na rozhraní PCIe, zvýšení rychlosti až 8 Gb a 16Gbps, oproti současnému stavu 6Gbps . SATA Express se očekává, že jeho oficiální debut později v tomto roce. SATA μSSD, na druhou stranu, je v současné době připraven k, a již byla realizována ve společnosti SanDisk iSSD vestavěný disk. To příkopy modul konektor ze starého rozhraní, což umožňuje OEM na sebe single-chip jednotky přímo na základní desce. Přemíra SATA související tiskové zprávy na vás čeká po přestávce - pokud jste na takové věci.

Pokračovat ve čtení SATA-IO out nové SATA Express a Embedded SSD normy, zkratky přetékají

SATA-IO out nové SATA Express a Embedded SSD normy, hemží zkratkami původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 03:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SATA-IO | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat