středa 10. srpna 2011

Amazon verze webového Kindle Reader Cloud aplikace, optimalizované pro iPady

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/amazon-releases-web-based-kindle-cloud-reader-app-optimized-for/:
Amazon mohl změnit svůj Kindle iOS aplikace v souladu s Apple revidovanou v aplikaci politice předplatného, ​​ale prodejce, nyní přichází s jeho vlastní, on-line alternativa, známý jako Cloud Kindle Reader. Kompatibilní s Chrome a Safari, nové aplikace je v podstatě prohlížeč verze Kindle eBook Reader, poskytuje PC, Mac a Chromebook uživatelům přístup k jejich digitalizované knihovny. Nástroj rovněž nabízí místní úložiště, což umožňuje pro offline čtení, i když je zařízení Amazon omezení stále platí, takže pokud vaše knihovna už roztroušeny ve více gadgets, může aplikace čtení funkčnost omezena. Společnost představila Cloud Reader dnes s relativně malou fanfárou, nebo vysvětlení, ale jeho místě zdůrazňuje Service hlavních turistických atrakcí, včetně iPad optimalizace. Je zajímavé, že čtenář ještě není kompatibilní s iPhone (nebo, jak Android Společenství zjistil, žádné Honeycomb tablets), i když jsme si představit, že je to jen otázkou času, kdy Amazon rozšiřuje pokrytí oblačnosti ještě dále.

Amazon verze webového Kindle Reader Cloud aplikace, optimalizované pro Tablety původně objevila na Engadget na st. 10 srpen 2011 05:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch , Android Společenství | zdroj Kindle Reader Cloud | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat