středa 10. srpna 2011

Organické Motion OpenStage motion capture systému 200FPS chytne, ne pozadí potřebné (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:
Těsně pod 40.000 dolarů pro osm nastavení kamery, jsme téměř na území fandy tady, ale organické pohybu nové OpenStage 2,0 motion capture systému by jistě vystačí v průměru suterénu. Na rozdíl od několika konkurenčních řešení zde na SIGGRAPH , tohle vlastně nemá žádný mandát pozadí, a ještě lépe, nevyžaduje, aby zámek jedním snímačem na fotografovaný objekt. Kouzlo spočívá ve kamery zavěšené nahoře - sady jsou prodávány, které obsahují osm až 24 kamer, a dokonce ji může s nimi zacházet jediné pracovní stanice. Multi-tracking osoba není žádný Thang, i když nejste zachytit HD video, zde vysokorychlostní VGA funkce umožňuje až 200 snímků za sekundu v čase. Není divu, že firmy, jejichž cílem tohoto přímo na animaci a zdravotnické sféry, a měla by začít doprava svazcích již příští měsíc. Podíváme-li se dolů Pixar? Budete potřebovat mnohem více než 40 velkých, ale možná video po přestávce vám trochu inspirace.

Pokračovat ve čtení organické Motion OpenStage motion capture systému 200FPS chytne, ne pozadí potřebné (video)

Organické Motion OpenStage motion capture systému chytne 200FPS, není nutné žádné pozadí (video) původně objevila na Engadget na st. 10.8.2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Organické pohybu

Žádné komentáře:

Okomentovat