středa 10. srpna 2011

Indickou vládu, chce-li zkontrolovat Twitter a Facebook, Google a Skype možná příliš

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:
Indian-Flag

Takže pamatujte, že jednou, když RIM co-CEO Mike Lazaridis druhu zbláznil během rozhovoru pro BBC. Skutečnost, že ve vločkách na interview druhu se zmínil o důvodech, proč začal vyvádět na prvním místě - Indie. Indická vláda se zpřísnění jeho kontroly nad sociálních médií a dalších forem komunikace v rámci země uprostřed rostoucí hrozbou terorismu, včetně RIM. Ale vláda se nyní snaží sledovat komunikaci o dvou nejoblíbenějších míst na světě, zprávy HackerNews .

Možná jste o nich slyšel: Twitter a Facebook .

Dopravci již pomohli indická vláda pomocí sledování komunikace na svých sítí, Twitter a Facebook v ceně. Ale jak byste měli už znát, ne každá věc, kterou uděláte, nebo názor na Twitter a Facebook je veřejná informace, některé údaje / text je zašifrován. To je to, co vláda v Indii je po, ale do jaké míry má být vyjasněna.

Zde je problém: v Indii nové IT zákon říká, že webové stránky a poskytovatelé služeb musí obětovat informace, jako jsou hesla ze soukromých účtů, a to i bez soudního příkazu. Nicméně, oba Facebook a Twitter zásady ochrany osobních údajů, které určují osobní a soukromé údaje nebudou propuštěni bez soudního příkazu.

Spolu se společností RIM, která odmítla udělit indické vlády přístup k BlackBerry Enterprise Server vychází z toho, že to je nemožné, aby tak učinily, Indie také uvedl, že chce kontrolovat Skype a Google . Avšak ani firma vlastně slyšel něco od vlády.

To nebude mít vliv na nám hodně ve Spojených státech, ale je to špatný precedens, aby se kolovat v jakékoli zemi, natož rostoucí tech powerhouse, jako je Indie.



Společnost:
TWITTER
Datum spuštění:
21/3/2006
Financování:
$ 760m

Twitter, založený Jack Dorsey, Biz Stone, a Evan Williams v březnu 2006 (zveřejněna v červenci 2006), je sociální sítí a mikro-blogování služba, která umožňuje uživatelům ...

Žádné komentáře:

Okomentovat