středa 10. srpna 2011

Hands-on s Kindle Reader Cloud: může nahradit nativní aplikace iPad?

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Amazon má konečně spustila webovou verzi svého Kindle Reader, který umožňuje uživatelům, aby si jejich Kindle nákupy na jakémkoli zařízení pomocí webového prohlížeče, aniž by bylo nutné stáhnout speciální software. Web-based čtečka, nazvaný Kindle Cloud Reader, sportovní i online a offline režimu, a může dokonce synchronizovat poslední stránky číst (mimo jiné) v zařízení Kindle. Ale zatímco Kindle Cloud Reader lze použít téměř každý, je jasné, že design byl do značné míry se na iPad, což Amazon se vyhnout Apple v App omezení obsahu , a dokonce nabízí iPad příjemný Kindle Store nemohlo zavést do svých nativní iOS aplikace.

Protože jsem vášnivý čtenář knihy Kindle na mém iPad, dal jsem novou HTML5 založené čtenáře rotace na této platformě, jak se liší od původní Kindle app. Po přihlášení přes read.amazon.com (které lze získat přístup z prohlížeče, iPad nebo ne), Amazon vás upozorní, že budete muset povolit webové aplikace rozšířit své lokální databáze, do velikosti 50 MB, takže si můžete stáhnout a ukládání knih pro offline čtení. Pokud máte obavy o místo, nemusíte uchovávat knihy offline, můžete si je přímo z "cloud", takže pokud máte připojení k internetu. Nicméně, jako většina Kindle uživatelé mohou potvrdit, že jsou mnohokrát, ve kterém je pravděpodobné, že se ocitnete v náladě číst, ale bez připojení ve vlaku, na pláž, při výpadku elektrické energie, tak offline funkce je definitivní plus.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat