neděle 10. července 2011

NAO robot uchopí hlava-nasedl na kameru, dává své fotografické dovednosti, aby zahanbil

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/nao-robot-grabs-a-head-mounted-camera-puts-your-photographic-sk/:
Vidíte, v tom spočívá problém. Na první pohled, Nao vypadá humánní. Dokonce i druhu. Ve skutečnosti je to bruited, že je pomáhal na několika misí ve své době. Ale pod ním, je to chladnokrevný zloděj talent, a díky trochu tlak z jedné Gadde Raghudeep, možná se jen zachytit vaši dovolenou a to způsobem, který je lepší než vaše vlastní. Jak příběh se odehrává, to tady vědec na Mezinárodním institutu pro informační technologie v Hydrabad, Indii, převést do docela humanoid střelce. Byl připoután na dome kamery, a pak naprogramován, aby po pár pancéřový fotografické zásady: pravidlo třetin, a zlatý poměr. Údajně, NAO tuny analýzu, než konečně rozhodne o tom, jak skládat a zachytit střelu, a pro jeho další trik, bude se spouštět krouží kolem své stávající akce Lightroom. Tolik na zdokonalování své řemeslo, ne?

NAO robot uchopí hlava-nasedl na kameru, dává své fotografické dovednosti, aby škoda, původně objevila na Engadget na So. 09.07.2011 17:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroj Raghudeep Gadde , New Scientist | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat