neděle 10. července 2011

Justin.TV: The Movie

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Zatímco historickou přesnost na Facebook prozradit to-celá sociální síť byla sporná, film se ohromně dobře u pokladny . A na Zlatý glóbus a Oscara. Teď Hollywood producenti hledají další velký příběh kolem tech společnosti. Další na řadě, Justin.TV.

LA založená produkční společnost Riche Productions je koupil práva na příběh, vývoj a založení live video streaming spuštění Justin.TV. Na pozadí, bylo po spuštění založil Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt a Emmett smyku, kteří byli všichni kamarádi z vysoké školy (Vogt šel do MIT, ostatní absolventem Yale).

Před zahájením Justin.TV Kan a ve smyku založil on-line kalendář program, Kiko, a dokonce dostal financování z Y Combinator. Bohužel došlo k selhání výrobku a pár prodal firmu na eBay za zhruba 250.000 dolarů.

Justin.TV dostal jeho začátek v roce 2007 jako Kan livecasted svůj život s kamerou zahnutý do batohu, který byl načten s bateriemi a modemy, což umožňuje tisíce diváci sledovat každý jeho pohyb. To bylo v podstatě na začátku éry live stream. Dokonce i dnes se ukázat všimli senzace v Kan.

Flash dopředu čtyři roky, Y Combinator podporovaný společnost stala jednou z nejpopulárnějších platforem live streaming na internetu. A Justin.TV plodil několik firem, včetně Instagram pro video , Socialcam a živě přenášeno herní portál. můžete sledovat naše TC Betlémy mají v Justin.TV ordinaci zde.

Tak proč Riche Productions, který produkoval Starsky a Hutch, Otec rodiny, Bride Wars, a mnoho dalších filmových hitů, se rozhodnete koupit práva k příběhu Justin.TV z tisíců dalších úspěšných startů tech, které byly zahájeny od vysoké školy děti? Peter Riche nám říká v exkluzivním rozhovoru, který ve srovnání s některými z předchozích filmů, které mají profilované tech startupy (tj. sociální sítě), chtěl najít příběh, kde úspěch v podnikatelském světě tech pomohl přinést zakladatel přátelství blíž (na rozdíl od urychlovat soudní spory).

Je to pravda, i přes komplikace založení startu, a zabývat se všemi problémy, začínající podniky čelí v tech prostoru, Kan, Seibel, Vogt a ve smyku všichni zůstanou blízkými přáteli. A všechny jsou stále aktivní v rámci společnosti a podílí se na jejich každodenní činnosti a dnešní vývoj.

Riche říká, že ještě není jistý, co bude mít smysl pro Justin.TV z hlediska formátu kusu, a jeho společnost je posouzení, zda film nebo televizní pořad smysl.

I když je to působivé, že Justin.TV kluci byli schopni rozvíjet jejich přátelství, přesto, že na horské dráze vytváření a udržování startu, musím se ptát, zda by to udělat film, který by měl stejný odvolání jako sociální síť. Nejsem žádný filmař a scénárista, ale drama a konflikt zdá důležité v rozvoji kvality, rozměrové film.

Jako můj kolega Tsotsis Alexia napsal ve své první recenzi na Socia

Žádné komentáře:

Okomentovat