neděle 10. července 2011

Zeptejte se Engadget: není žádný herní notebook se slušnou výdrž baterie?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/ask-engadget-does-any-gaming-laptop-have-decent-battery-life/:
Víme, že máte otázky, a pokud máte dost odvahy, aby požádal Světovou odpovědi, tady je na výstupu, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget dotaz přichází k nám od Patricka, který potřebuje pomoci svého bratra, a také ukázat jako jeho bratr v pořádku. Máte-li zájem zaslat poptávku na své vlastní, napište nám linku na prodeji [at] Engadget [dawt] com.

"Můj bratr je nakupování pro notebook a chce dlouhou životnost baterie, ale také možnost hrát hry, jako Minecraft na rozumné nastavení grafiky. Jeho současný notebook dostane asi dvě hodiny na baterie a hraje Minecraft na asi 15 snímků za sekund. pojem "dlouhá životnost baterie" je vágní, ale samozřejmě čím delší, tím lépe. "

No, Patrick - tady je doufat, že kolektivní čtenáře v komentářích může "poskytnout" vám "nějaké rady" pro "svého bratra." Jsme hádat, že budou.

Zeptejte se Engadget: není žádný herní notebook se slušnou výdrž baterie? původně objevila na Engadget na So. 09.07.2011 22:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat