neděle 10. července 2011

Přes Google + soutěž, diskotéka, Google App tiché zpráv, nadále zlepšuje

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CYDMP7xczuA/:

To bylo více než tři měsíce, co jsme se poprvé zlomil zprávy o existenci Disco , skupiny messaging aplikace ze strany Prezentace týmu v rámci Google. Google stále odmítá o tom mluvit. Ale práce pokračuje nicméně. Dnes přináší ve verzi 3 aplikace - a aplikace se začíná opravdu dobře.

Jen něco málo přes měsíc po Disco byl aktualizován na verzi 2.0 s podporou Push Oznámení Dnešní aktualizace přináší řadu nových klíčových funkcí. Největší z nich je sdílení fotografií, rys, který je dnes nutností pro všechny skupiny, aplikace zpráv. Novinkou je také 1-to-1 chatu schopnosti. Ale nejdůležitější dodatky mohou být věci, skluz / Google se snaží udělat pro lepší rozlišení Disco od zbytku smečky. A to, že jsem zapečené v Twitter a Yelp integrace.

Ano, může se zdát trochu divné, aplikace postavené v rámci Google se spoléhat na dva soupeři, ale funkce jsou zajímavé. Pomocí novou "hvězdu" příkazy, můžete sledovat každý zdroj Twitter v Disco skupiny a vidět všechny aktualizace z tohoto účtu v rámci aplikace. Můžete také volat až Yelp doporučení a hodnocení přímo z aplikace pomocí nové funkce. Nakonec můžete také vytvořit anketu pro každého ve skupině s použitím Star možností.

Disco také přichází s pěknou bonus. Pokud se přátelé zatím používat Disco, můžete pracovat s nimi pomocí SMS v aplikaci. A aplikace vám umožní udělat s až pěti přátelům zcela zdarma (i když se domnívám, že mohou i nadále získat účtovány za příjem text).

Zatímco Google ještě nebude mluvit o Disco, možná je to ideální nechat, že tým si své vlastní věci. Je zřejmé, že jsou rychlé iterace minus všechny dohledu, které by za normálních okolností se jako normální skupiny v rámci Google. Za několik málo měsíců, snímek týmu přinesl Disco z ještě jiného klienta skupinové, na opravdu dobrý.

Současně se tým také pracuje na dalších aplikacích, jako je Pool Party, skupinovou fotografii sdílení aplikací . Hrál jsem si s, že za minulý týden, a je to i docela solidní. Pokud je snímek tým kombinoval oba, může to být opravdu zajímavé.

Samozřejmě, já jsem také ještě zajímá, jak tyto aplikace Snímek se tváří v tvář Google +, který nabízí hodně stejné základní funkce. Google + pro Android byl z více než týden nyní, a to včetně choulí skupiny messaging aplikací. G + iPhone App zůstává v recenzi, ale měla by být mimo krátce - já si myslím, že bude příští týden.

Najdete Disco v App Store zde nebo v Android Market zde .


<

Žádné komentáře:

Okomentovat