neděle 10. července 2011

Weird Science objeví růžové brýle pivo

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Neúspěchu litovat, "lituje sexuální situace": Bonus Weird Science body za tento dokument titul . "růžové brýle pivo", který obsahuje frázi Fráze vyšel z průzkumu konzumace vysokoškoláků a jejich negativní důsledky ", jako je kocovina, bojuje, a politováníhodné sexuální situace." Není-li něco opravdu těžké se stalo, že většina lidí, kteří měli negativní důsledky psal je za jednorázový zážitek, který se již nebudou opakovat. Ale studenti, kteří měli pozitivní sociální zkušenosti, zatímco pil zřejmě myslel, dobré věci by se stalo, příště narazí na láhev.

Ženy nejsou předstírat (nebo alespoň ne tak často jako muži): Ti z nás, kteří sledují mezinárodní fotbalové také měli možnost stát se jedná kritiků, jak propracované skoky a zjevné utrpení vyplývají z nejmenší z čeho se dotkne. Jak to dopadá, výzkumníci tady s námi, vyčíslení rychlost kteří hráči narazí na zem: 11,26 incidenty hru. Ale s Světového poháru žen v pokrok, skupina vědců ze Severní Karolíny, rozhodl se podívat na své hry , produkovat dokument s názvem "Odhad zranění simulace ve fotbale Mezinárodního dne žen." Pro začátečníky, ženy narazila na zem jen asi polovičním tempem mužů, pouze s 5,74 zjevné zranění hru. Určitý zranění, které byly definovány jako krvácení nebo stačí, aby zaklepal na hráče z hry, představovaly pouze 0,78 těch, však naznačuje, tam je nějaký filmovat děje. Na straně kladů, byly tyto sporné zranění, která není spojena se vyhrát na hřišti.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat