neděle 10. července 2011

Pokemon šel do IOS, Android, Nintendo ještě nedává Jigglypuff o příležitostné hraní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/pokemon-heading-to-ios-android-nintendo-still-doesnt-give-a-j/:
Nintendo Satoru Iwata prezidenta bez okolků o jeho opovržení pro příležitostné hraní her během jeho programovém prohlášení na GDC v letošním roce. Podle výkonné, bude Nintendo udržet se s druhem hodnoty chybí aktuální App výbuchu. Rovio přirozeně vzal záležitost s prohlášením, a vypálil, tak jako mnoho nespokojených osrstěné zvířat. Se všemi, že v mysli, to bylo trochu překvapivé, když slyším, že karetní hra Pokémon míří na iPhone a Android zařízení v Japonsku letos v létě - konec konců, Nintendo má vlastní podíl na lidovém monster na základě povolení. Předtím, než se dostanete příliš spojený s pojmem Mario na zařízení IOS, nicméně, mít na paměti dvě věci - za prvé, Nintendo pouze vlastní asi třetinu povolení. Za druhé, společnost rychle sestřelil návrh další expanzi do světa aplikací telefonu. Ti, 3DS hry nebudou kupovat sami, po všem.

Pokemon šel do IOS, Android, Nintendo ještě nedává Jigglypuff o příležitostné hraní původně objevila na Engadget na ne. 10 červenec 2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TechCrunch | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat