neděle 10. července 2011

Google + přidáno 20 miliard dolarů na Tržní kapitalizace společnosti Google

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EIQ_-9Gd52k/:

Jak moc je sociální stojí za to Google? Investoři 20 miliard dolarů na tržní kapitalizaci společnosti Google v prvním týdnu po uvedení Google + 28. června. Morgan Stanley downgrade v pátek, se celkové až 15,8 miliard dolarů kvůli pochybnostem, zda Google bude skutečně moci těžit z nových produktů, jako jsou Google +. Ale někde mezi tam dávat nebo brát několik miliard, je to, jak daleko na trhu si myslí, že Google je hodnota než před zahájením Google +.

27. června (den před oznámením), populace skončila ve 482,80 amerických dolarů. Stoupl na vysoce 546,60dolar 7. července, na 20600000000dolar získat na svou tržní kapitalizací (s vynikající 322250000 zajíci). Poté akcie klesla na 532 dolarů z bezprostřední blízkosti páteční.

Samozřejmě existují i ​​další faktory zde hrají (zdravotní základních vyhledávání Google sektoru, je celkový trh, atd.). V uplynulém týdnu však nejdůležitější událost pro Google to bylo to poslední vpád do společenského. A i když Google + je stále v beta omezené, trh je již odměňuje vážné zaměřením na sociální, že to reprezentuje.

Bravo, Larry Page . Jestli dokáže plnit slib sociálních, bude Morgan Stanley se zakopnutí se upgradovat zásob. Někdo chtěl hádat, co se stane s tržní kapitalizací Google je mezi tu a tam?


Žádné komentáře:

Okomentovat