neděle 10. července 2011

Hotwire na operaci

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpiG8DnFZ_s/:

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl hostem napsal Dave Chase, generální ředitel Avado.com , zdraví, technologická společnost, která byla TechCrunch Disrupt finalista . Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave.

Hotelové posteli, která je dnes prázdná nikdy nemůže být prodány znovu. To vedlo pohled Hotwire vytvořit rušivé model, který dává cestujícím skvělé nabídky hotelových pokojích. Ukazuje se, že jsou "postele" a "suites" odlišné odrůdy - Chirurgické Suites / Postele -, které mají podobné jevy. Stejně jako nejlepší hotely zřídka jsou 100% rezervace a může vydělat růstu výnosů z jinak prázdného lůžek, špičkové chirurgické zařízení mají podobnou dynamiku. To pohled je to, co vedlo Národní síť chirurgie vytvořit národní trh pro chirurgické zákroky. (Disclosure:. Chirurgie Národní sítě se může stát zákazníkem mé společnosti, Avado.com, což je důvod, proč jsem tak dobře obeznámeni s tím)

Více než 1,5 milionu Američanů cestovat do zahraničí každý rok za lékařské výkony v tzv. zdravotní turistika . Služby obvykle požadovaná zdravotní turisté patří volitelný postupů, jakož i komplexní specializované chirurgické zákroky, jako jsou srdeční chirurgie, zubní ordinace, kloubních náhrad a kosmetických operací. Nicméně, téměř všechny typy zdravotní péče, včetně doplňkových a alternativní léčbě, psychiatrii, a rehabilitační péče přitahují Američané šetří až 90% z ceny lékařských výkonů.

Sídlem v USA poskytovatelů zdravotní péče si vzala na vědomí stejně jako self-financoval zaměstnavatelů a zdravotní pojištění. Ve skutečnosti je nejvíce lidí, je-li možnost volby, raději jezdit pro lékařské účely, než Tucson Thajsko ušetřit čas a nejistoty. Nejlepší chirurgické zařízení uvědomil, že oni mohou být konkurenceschopné ceny a další kapacity tak, aby se vydali na programu domácí zdravotní turistiky. Vedlejší produkt, pokud budete postupovat, aby logického extrému, je vytvoření národního trhu, které se objevily bez operace, která je historicky výhradně pro místní trh. Jak USA Today nedávno hlásil , náklady často liší ve zdravotnictví o 600% více (Zdroj: změna: zdravotní péče ) pro stejný postup, a stejný výsledek i ve stejném městě, natož z jednoho do druhého.

Ekonomika řízení Tyto úspory jsou jednoduché:

  • Cílová účinnější, adresnější zařízení - Mnohé studie prokázaly, že lékaři, kteří vykonávají postupy ve velkých objemech mají také nejlepší výsledky. Naopak, nemocnice dělá postupy méně často, jsou dražší a mají výsledky horší než vyšší hlasitost zařízení. Zařízení a jejich štáby, které jsou uspořádány zvláštní speciality (např. srdeční postupů) lze poskytovat péči účinně a efektivně.
  • Zjednodušené platby - rozvojem komplexní případě sazby pro většinu postupů, mohou snížit administrativní režii účtování a úhrady. Pacienti již nedostává nesčetné účty a tzv. Vysvětlení dávek po postupu. Jak NSN CEO Ken Erickson říká: "Naši pacienti už starat o nepokryté náklady, a dostanete jeden dopis z nemocnice a lékaři po postupu ... a to je děkovný dopis!"

Žádné komentáře:

Okomentovat