neděle 10. července 2011

Insert Coin: protetické oko digitální fotoaparát (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/insert-coin-prosthetic-eye-digital-camera-video/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Nikdo s binokulární vidění by zvážit nahrazení funkční přírodní oko s digitálním fotoaparátem . Ale Tanya Vlach vize je monokulární, poté, co ztratil jednoho ze svých očí při autonehodě. Odpovídající oční protéza dává San Francisco domorodec normální vzhled, ale je schopen poskytnout vizi - v jeho současném stavu, minimálně. Vlach se obrátil k Kickstarter za dary, které by jí umožnilo instalaci unikátní, vodotěsné do očí kamera, teoreticky schopné přenášet 720p HD video bezdrátově na mobilní aplikace, přibližování a oddalování a pořizování snímků s použitím blink-aktivuje senzor. Funkce také na seznamu přání: rozpoznávání obličeje, rozšíří žák, který mění v závislosti na světelných, infračervených / UV zachytit, a geotagging , abychom jmenovali alespoň některé.

Vestavěné kamery samozřejmě nemůže nahradit přirozený oko, ale rozhodně to přináší více život jinak k ničemu kosmetické shell. Vlach potřebuje zvýšit 15.000dolar August 3rd v zájmu dosažení svého cíle a prostředky Komise inženýr navrhnout nové optiky. Dary méně než 5.000 amerických dolarů bude odměněn s řadou malých jízdenky položek, zatímco slib větší, než je částka čistého dárce svou vlastní "suvenýr oko kamery" - co to znamená. Můžete skákat přes přestávku videa vysvětlení Tanya, který může velmi dobře být na její cestě k prvnímu člověku použít digitální pseudo-Bionic oko.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Protetické očí digitální fotoaparát (video)

Insert Coin: protetické oko digitální fotoaparát (video) původně objevila na Engadget na ne. 10 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kickstarter | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat