neděle 10. července 2011

Apple vykašlávání $ 8 milión k osobní přehrávače iPod vypořádání playlistu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/apple-coughing-up-8-million-to-personal-audio-in-ipod-playlist/:
Ah, východní obvod Texasu. Domov pro amaranty, ve volném výběhu dobytka a boatloads o patentových trollů . Osobní Audio, patentové licenční společnost bombastický "zařízení v Beaumont v Texasu se stal poslední outfit požadovat vítězství nad významná společnost CE, s Apple žádá, aby ruce přes $ 8 milión k urovnání tiff zahrnovat iPod playlistů. Bloomberg uvádí, že Federální porota ve státě Lonestar zjistil, že Cupertino v přehrávačů iPod porušení patentů pro "ke stažení seznamy skladeb," right asi dva roky po osobním Audio původně podané žádosti o neuvěřitelných 84.000.000 dolar. My jsme řekli, že vynálezy krytu "audio přehrávač, který může přijímat splavný playlisty a můžete přeskočit dopředu nebo dozadu pomocí staženého seznamu", a zatímco Apple nijak překvapivě konstatovala, že je ve skutečnosti velmi pomocí těchto vynálezů, který se nezastavil soudy z nesouhlasu jen maličko. Nyní je skutečný otázku: Sirius XM, Coby a Archos - také pojmenované v původním obleku - bude čelit podobné situaci?

Apple vykašlávání $ 8 milión k osobní přehrávače iPod vypořádání playlist původně objevila na Engadget na so. 09.07.2011 16:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat