neděle 10. července 2011

Google táhne co.cc subdomény z domovních prohlídek, přináší naše globální malware noční můra do konce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Google je již na Creative slzu v poslední době, vyvalit nové produkty a rekonstrukce starších . Ale je tu důvod frázi "vyhledávací gigant" je synonymem pro Big G, a to je vždy snaží vrátit lepší výsledky . Někdy to znamená, že jeho vylepšování algoritmu zabránilo SEO-gaming , jindy to znamená pád přes 11 milionů stránek ve výsledcích vyhledávání, protože společnost prostě při blokování co.cc subdomény.. Google klasifikuje jako "freehost" - to patří ke korejské společnosti, která nabízí bezplatné nebo levné domény, často hromadně registrované - a po automatické skenování odhalily vysoké procento malware-hosting webů, se rozhodla vyčistit celé partie z jeho výsledky. Samozřejmě, je to něco, jako použití jaderné zbraně proti švábi: způsobuje mnoho vedlejších škod, zatímco váš skutečný cíl se rozeběhne k jeho další úkryt. Přesto jsme si Google a jeho statečně donkichotské misi.

Google táhne co.cc subdomény z domovních prohlídek, přináší naše globální malware noční můra do konce původně objevila na Engadget na ne. 10 červenec 2011 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | zdroj Registrace , Google | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat