pondělí 4. července 2011

Zapnutý: webOS všude tam, kde

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/switched-on-webos-wherever/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Tento týden vydání TouchPad HP , první zařízení s výjimkou sluchátko funkci webOS, výstižně ukazuje slib a nebezpečí přijala HP operačního systému. 04:03 tablet poskytuje velké plátno, které webOS zřejmě narodila na krytí. Nicméně, jako Xoom a scénáře před tím, TouchPad trpí ochuzené aplikace knihovnu mimo jiné otvory. Chcete-li pomoci náklady na podíl na vývoji webOS a rozšířit trh pro vývojáře, HP zahřeje na myšlenku licencování Palm vyvinutý operační systém.

HP ochota licence webOS a zároveň pokračovat, aby se zařízení založená na operačním systému servíruje zdravou porci déjà vu pro ty, kteří po historii Palm, Inc PDA Pioneer snažil se využít svého dominantního postavení kapesních počítačů, a zabránit tak rival Pocket PC s Windows CE, a licencování Palm operační systém a zároveň se nadále používat.

Toto rozhodnutí se ukázalo být Palm krátkodobých spasení a dlouhodobé zničit. Jednou z prvních společností, která licenci na Palm OS byl Handspring, založil bývalý Palm manažery. Handspring Treo vytvořil, který se stal Palm vstup do smartphone Palm when získal Handspring. Několik dalších společností licenci Palm OS pro smartphony, včetně Kyocera a Samsung, ale nevyhnutelný střet vytvořené soutěží s licencí nuceni točit Palm OS Palm se do společnosti s názvem PalmSource , který složil o tři roky později.

Pokračovat ve čtení zapnuto: webOS všude tam, kde

Zapnutý: webOS všude tam, kde původně objevila na Engadget na ne. 3.7.2011 18:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat