pondělí 4. července 2011

Zune Originals vypnutí, lidé se vrátí k průměru a nekreativní

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/zune-originals-shut-down-humans-revert-to-being-average-and-unc/:
Těžko uvěřit, že Microsoft již nabízí zákazníkům možnost přizpůsobit své Zune nákupy pro lepší část čtyři roky , ale jak se říká, musí být všechny neuvěřitelné, co jeden den čelit realitě. Ehm, něco v tom smyslu. Bez tolik jako heads-up, designéři v Redmondu zjevně rozhodl závěrky Zune Originals obchodu. Jak tento víkend, žádné nové objednávky na vysoce personalizované Zunes byla přijata, se zainteresovanými pozemšťané doporučuje házet kreativitu větru a rozhodnout se pro sériově vyráběné alternativu v Best Buy nebo Walmart. Takže se díváte na dva kousky import: Máte-li umístěny originály, aby v sedmnáct hodin PT 1. července, budete pravděpodobně mít docela prestižní zařízení vedl svou cestu, a pokud jste někdy potřeboval důkaz, že Microsoft dělal WP7 příští Zune , no ... Není zač.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Zune Originals vypnutí, lidé se vrátí k průměru a nekreativní původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 07:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Zune Originals | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat