pondělí 4. července 2011

Pěkný osvěžující sklenkou piva Crisp: Pintley přináší sociální nástroje k pivu Recenze

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z3kQertHb98/:

Na tento den veselí, veselí, a téměř konstantní opojení, ne dlužíte si to pro sebe znečišťovat své tělo jen to nejlepší sloučení žito, ječmen, chmel a voda? Jako milovník piva, jsem se pomalu rozrostl a zdokonalil své vlastní masivní obvod s pravidelného příjmu vysoce kalorické, high-hop piva za posledních několik let a dosud nebyl zdroj informací piva - kromě ústně a krása popisek uspořádaný před sebou na rohu obchodu - o tom, které pivo je mnohem lepší než jeho bratři a sestry.

Až do teď.

Zadejte Pintley (ne, budu na vědomí, pint.ly který jede na bit.ly ). Tato webová stránka byla kolem roku 2008, ale stále zřejmě v Beta. To bylo vypuštěno, když zakladatel Tim Noetzel dozvěděl majestátu evropských piv po získání vybombardovaný noc co noc na Alts v Baden-Württemberg, Německo.

Zoufalý, aby věc, která se v Evropě velký - a to pravidelně a celkové vyhlazení ducha skrze neustálé konzumace alkoholu - do USA, on a specializovaný tým výklopné postaven Pintley hodnotit a komentovat na různé druhy piva.


Síť je docela základní: můžete přihlásit a rychlost piv. Nalezen nový? Stick to v. objevil jeden, který chcete sdílet s vašimi přáteli? Tweet odkaz. To však otevírá světu řemesla piva na celek jiné publikum, jak, tuším, v průměru pivo pije bude používat tyto stránky zjistit, Bellova Oberon je zatraceně velký, zatímco láhev snobové zjistíte, že Porkslap Ale v plechovce je jen o nebi.

Tato stránka je trochu pusté právě teď, ale Noetzel et al vytvořili jakousi adresáře jemných piva a jsou v práci přímo s pivovary rostou v databázi. Oni také vytvořili iPhone aplikace pro opilce na cestách a je zde také mobilní verzi stránek.


Ve světě, kde vše je charakterizována Otaku-jako posedlost, je dobré jít na místo, které říká: "Toto, podle hodně lidí, chutná dobře." Namísto podrobných blar-de-blar o citrusovými tóny a napalm podtexty na zadní části jazyka dostaneme jednoduchý, číselné označení. A co je nejdůležitější, můžete použít webu objevovat další věci k pití.

Tak závěsu zpět, cucat ji, a zíral do prostoru, se dostanete až drzost mluvit, že kluk nebo holka někoho, kdo přinesl na grilování dnes se zdá být z města, a mohou nebo nemusí mít usmál se na vás v nějakého bodu během posledních tří hodin, zatímco chytne hamburger. Koneckonců, jak velký muž kdysi řekl, pivo je důkazem, že Bůh nás miluje a chce, abychom byli šťastní.

Bonus # 1 a Bonus # 2

Žádné komentáře:

Okomentovat