pondělí 4. července 2011

iPhone 4 prototyp ploch na eBay: + + + stavu, by koupil znovu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/iphone-4-prototype-surfaces-on-ebay-a-condition-would-buy-a/:
A s tím, že tradice pokračuje. Každý rok nebo tak, zdá se, že iPhone prototyp nějakého popisu dokáže najít cestu do eBay, a jen přes rok po prvním iPhone 4 prototyp udělalo jeho cestu do veřejnosti , drahé položky vidíte výše, je nyní k dispozici na veřejná aukce. Pokud je nám známo, toto je první iPhone 4 prototyp má být nabízeny k prodeji na eBay - alespoň od někoho, kdo ve skutečnosti vypadá, že je legitimní a v držení zařízení, které on / ona prohlašuje, že vlastní - chlouba vyleptané "DF1692" štítku v pravém dolním rohu, vynechal značky hlasitosti a záhadné označení "XXGB" po zádech. Bohužel, my jsme řekli, že to nelze aktivovat přes iTunes, a objevovat v AT & T SIM se prodávajícího málo užitku. "Samozřejmě, na 810 dolarů a je na vzestupu, silně pochybovat takové triviální věci odradí od sběratele ponying nahoru. Hit zdroj odkaz pro stažení své nabídky na - Víte, předtím, než Apple nohsledy přesvědčil pana Donahoe vytáhnout zástrčku.

iPhone 4 prototyp ploch na eBay: + + + stavu, by si mohli opět původně objevila na Engadget na Ne. 03.7.2011 18:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink To je můj další | zdroj eBay | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat