pondělí 4. července 2011

LG RoboKing vakuum bot může samostatně určit, požádejte o pomoc po srážce s Roomba

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/lg-roboking-vacuum-bot-can-self-diagnose-ask-for-help-after-col/:
Nemocný všech těch jednosměrné chaty s 700 Roomba ? LG, co hledáte svým nejnovějším vlastní diagnostiku robotizovaných čištění asistenta . Nejnovější RoboKing - VR6172LVM - bude vám zpět 779.000 Vyhrál (kolem $ 730), a zřejmě sportovní nízká hlučnost 48 dB provedení (pokud to není mluvit, předpokládáme). Nejvíce zajímavé pro nás je však bot schopnost spouštět diagnostiku na stisknutí tlačítka, vyslovovala jeho onemocnění, pokud jedna ze čtrnácti testovatelné komponenty jsou ve skutečnosti přerušeno. Jsme si představit váš koberec by rádi přivítáme Robo do rodiny, ale když máte dvě domácí zvířata, aby kartáč a všechny Kitty můžeme udělat, je mňau, my domnívat se vakuum vyjdou jako král.

LG RoboKing vakuum bot může samostatně určit, požádejte o pomoc po srážce s Roomba původně objevila na Engadget na ne. 03.7.2011 23:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj Akihabara Novinky | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat