pondělí 4. července 2011

AT & T nabízí standardní pojištění pro majitele iPhone od 17.července

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Máte-li AT & T iPhone ve svém držení, je tu velká šance, že jste se rychle podíval na dostupných možnostech pojištění a všiml si, že jsou ... No, trošku na spendy straně. Big Blue je jediné řešení, třeba 12 dolarů měsíčně požadovanou cenu - za to, že je před odpočitatelné dostane zohledněny v, jen si to nedovedu představit prodávat jako běžné zboží. Vlny se jeví jako otáčení, nicméně, podle oficiálních stránkách AT & T, iPhone bude mít nárok na Asurion Mobile pojistné plány na 17.července. S těmito novými plány, měsíční náklady klesnou na mnohem rozumnější $ 5, umístění nižší než verze Verizon. Jsme stále ještě čeká na slovo na spoluúčast, ale ostatní smartphony na stejnou ochranu plán byl 125 dolarů náhradní poplatek. Zde je nevýhoda: je k dispozici pouze pro prvních 30 dnů od zakoupení zařízení, což znamená, že každý, kdo nákupu iPhone do poloviny června budou chtít, aby tyto případy a Ochranné fólie nalepené na pevné. Tam je také žádné intimní detaily o jaký druh poškození je kryta - dobrá věc, tyhle věci jsou tak těžké zničit , že?

AT & T nabízí standardní pojištění pro majitele iPhone od 17.července původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroj AT & T | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat