pondělí 4. července 2011

Windows Phone 7 Foursquare App re-povolený, tweet počty prudce stoupá

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/windows-phone-7-foursquare-app-re-released-tweet-counts-rise-ra/:
Smutní o nesčetné otázky související s původní Foursquare aplikace pro Windows Phone 7 ? Znepokojující programu byla stažena kvůli chybějící funkce a spíše podprůměrné uživatelů, takže starostové všude nelze doložit pověření pro těžce vydělané slevy. No neužírejte, přátelé. Nová verze mobilního check-in aplikací byl propuštěn, předvádění vybavil rozhraním, které plně využívá Microsoft panoramatické UI . Mezi další funkce jsou živé dlaždice, vodovodní a drží check-in, a mapu, která ukazuje, přátelé "check-in po boku v blízkosti speciality. Verze 2.0, jak je to se říká, je nyní k dispozici na trhu Windows Phone - vaše Twitter následovníky pravděpodobně vynechal všechny vaše Taco Bell Fourthmeal check-in tak jako tak.

Windows Phone 7 Foursquare App znovu vydala, počítá tweet rychle stoupá původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slash Převodovka , Mobile hořet | zdroj Čtyřstranný | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat