pondělí 4. července 2011

Quadrocopters krotit Kinect vodítku, cítíme bezpečněji již

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/quadrocopters-reined-in-by-kinect-leash-we-feel-safer-already/:
Kinect řízené quadrocopter
Vypadá to, že lidi po dobu Flying Machine Arena se konečně začíná chytat - to quadrocopters zabijí nás všechny. Naštěstí, po vyučování je žonglovat a klepněte na některé melodie , vědci přišli k rozumu a dát létající stroje na Kinect kontrolou na vodítku. Místo toho poletování o samostatně , jsou čtyři, rotored noční můry režiséra loutkář mával rukama. Pohyb je řízen pravou rukou, zatímco zvýšení levá říká helikoptéra udělat malý flip pro svého pána pobavení a velící tleskat dělá to sednout jako dobrý malý štěně. Nejlepší ze všeho je, pokud nechcete dát libovolném ARM-mávat výuku, jen se vznáší a čeká, až se říct, že jinak. Na další úvahy, možná bychom nebyli vytvořit vlastní vrahy, ale nový nejlepší přítel člověka - konec konců, nejedí moc a nemůže kousat svůj dálkových ovladačů. Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Quadrocopters krotit Kinect vodítku, cítíme bezpečněji již

Quadrocopters krotit Kinect vodítku, cítíme bezpečněji již původně objevila na Engadget na Po. 4.7.2011 01:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Létající stroj Arena (YouTube) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat