pondělí 4. července 2011

Budou naše vnoučata ptát, co to sakra Facebook byl Jednoho dne?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eXd4rE2QtIs/:

I přes relativní MAS Facebook je v obsahování v hudebním průmyslu, hudební klipy a Facebook se zdají být jako věc. nejnovějším a většinu hlavních příkladů je treacly sladký "Unfriend si" náhodou Greyson, Bieber-a-jako, který byl trefně objevil na YouTube.

Nejvíce nepříjemná věc, o písni? Šance na normalizované a emocionální použití razil termín "Unfriend" jako sloveso.

Vážně díky, dospívajícího pocitu úzkosti je teď jiné: Když mi bylo třináct Chtěl bych zůstat doma, lepené mé růžové a fialové plastové telefonu (měl jsem prahnul po druhém řádku v mém pokoji) Čekání na chlapce volat. Ve věku iPhone, mohou děti jen aktualizovat jejich pobytu na Twitter nebo Facebook, sledování vztahů s, kdo byl dodržen a Unfollowed, Friended a ano, nevlídný. A ani mě začal plechovku červů, která je Facebook Vztah.

Ale stejně jako iPhone nahradil druhý pevné linky (který byl velký problém, při cestě zpět), bude něco, co nakonec nahradí Mr.Zuckerberg je opus jako jít do vedení pro Teen pocity? Popdust dá to nejlepší , "JT již přináší MySpace zpět, tak lapat po dechu, budou naši vnuci budou případné nás ptají, co to sakra něco jako Facebook byl jeden den? To není svět, chceme myslet. "

A slyšel jsem, jak to bylo, hluk hromu ...


Žádné komentáře:

Okomentovat