pondělí 4. července 2011

Caffenol změní Folgers do DIY developer film - bez kofeinu nebude dělat (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/caffenol-turns-folgers-into-diy-film-developer-decaf-wont-do/:
Caffenol změní Folgers do DIY developer film - bez kofeinu nebude dělat (video) Věděli jsme, že instantní káva je pro něco dobré. Lidé z Udělat jen demoed poměrně novou metodu pro rozvoj negativů z role černobílý film - si pamatovat filmu , ne? Známý jako Caffenol, proces zahrnuje povrchní domácnosti látek, včetně vitamínu C prášku, instantní kávy (kofeinu jediný), dobré ole H 2 O, a Cascade. Samozřejmě, že to není tak jednoduché, jak házet ty věci v brodit kbelík s rolí filmu a míchání ji, ale není to tak složité, jak. Pokud hledáte něco udělat s těmi, instant krystaly, a přitom mít stále non-digitální fotoaparát , kterým se kolem sebe, hop minulých přestávku na homebrew tutorial.

Pokračovat ve čtení Caffenol změní Folgers do DIY filmu developer - bez kofeinu nebude dělat (video)

Caffenol změní Folgers do DIY filmu developer - bez kofeinu nebude dělat (video) původně objevila na Engadget na po. 04.7.2011 04:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Dělat | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat