pondělí 4. července 2011

Deklarace nezávislosti pojištění (část II): Uvolněte se ochrany zdraví Startups

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Dave Chase je zakladatel a CEO společnosti Avado , TechCrunch Disrupt NYC finalista. Předtím působil jako konzultant pro zdravotnickou praxi Accenture a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Toto je část II dvoudílné post. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

V části 1 , jsem nastínil řidiče Deklarace nezávislosti pojištění , včetně následujících:

  • Protestující zdravotnictví zdanění Byrokratizace
  • Nové modely péče a platba Prosazování nové zdravotní IT Kategorie
  • Varovné příběhy pro zdravotnické společnosti z Telco a novinový průmysl

Konvergence faktory, průmyslu narušení

Zvažte následující faktory konvergence pochopit rozsahu potřebu inovací v oblasti zdravotnictví:

  • Než 1 / 3 pracovní síly by měla být trvalé volné noze, dodavatelů, konzultantů a podnikatelů s nulovým očekáváním pojištění odpovědnosti zaměstnavatele poskytovatele. Mají vysokou motivaci, aby se stal vzdělaný na zdraví ekonomiky při platbě přímo pro své vlastní zdravotní plán. Zdravotní plány jsou ještě navrhoval a prodával do skupin, nikoli jednotlivci, i když téměř polovina populace bude kupovat zdravotní pojištění přímo spíše než ji obdrží prostřednictvím svého zaměstnavatele.
  • 110mm Američané jsou zahrnuty do takzvané self-financoval plány. Co to znamená, že je velkým zaměstnavatelem přímo platí za své zaměstnance zdravotní péče ve srovnání s pojišťovnou k řízení rizik. Jsou agresivně vykonávajících své vlastní DIY reformy zdravotnictví a nejsou čekání na DC.
  • Jak již bylo uvedeno v Massachusetts se svou reformu zdravotnictví, bude masivní nové vlny lidé přinesli oficiálně do systému zdravotní péče, kdy pojišťovny mandátů kop v roce 2014. To především kmeny již existující nedostatek lékařů primární péče.
  • Je dobře známo, že stárnutí poválečné generace bude napětí systému, jako nic před tím.
  • Téměř polovina všech Američanů má chronické onemocnění. Tento spotřebovává 75% všech výdajů na zdravotní péči v celkové hodnotě 1,8 bilionu dolarů (ano, s "T").
  • Více než polovina lidí, kteří nenásledují svého lékaře plánu péče. Zatímco některé z nich jsou výslovně ignoruje jejich doporučení lékaře, většinou jednoduše zapomenout nebo nepochopení pokynů, které dostali.

Jedinou nadějí na řešení tohoto sbližování faktorů je přebudovat, jak je péče poskytována a zaplatil. Mimo jiné, je nezbytné, aby tam je vyšší účinnost - oblasti, kde technologie prokázal, že může hrát roli znovu a znovu. Zatímco technologie přinesla postupné efektivity ve zdravotnictví, organizace jako Qliance a OneMedical využili technologii pro radikální transformaci.

Není to náhoda, že se opírala o zakladateli Amazon, aQuantive, Dell, Expedia, a venture firem, jako Benchmark - všechny organizace, které dramaticky změnily jejich odvětví, která používají technologii narušit jejich průmyslu. Grafický ukazuje, jak Qliance získal čisté Pořadatel vyšší skóre než Google a Apple v odvětví, které má nejnižší průměrné čisté Pořadatel Průměr všech odvětví. Můžete se také podívat Yelp názory na Qliance a MedLion, kde získáte další anekdoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat