pondělí 4. července 2011

Galaxy tab 10,1 update již brzy, zřízenci TouchWiz do Honeycomb éry

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/galaxy-tab-10-1-update-coming-soon-ushers-touchwiz-into-the-hon/:
Galaxy tab 10,1 Aktualizovat
, Že " budoucí upgrade softwaru "Samsung slíbil nám Galaxy tab 10.1 se" brzy "podle společnosti místo, ale, kdy přesně" brzy ", mohlo být se lze jen dohadovat. Když se podaří spustit obří jeho cestě na břidlici Sammyho, bude to přináší s sebou řadu nových funkcí, včetně Honeycomb vydání TouchWiz, které je jisté, že stejně rozporuplné jako jeho předchůdce smartphone. To dělá, nicméně, balení v nějaké pěkné funkce, jako je multimediální schránky pro kopírování a vkládání obrázků a videa, stejně jako text, a Live Panel widget pro tahání ve zpravodajství, počasí a aktualizace z vašich sociálních sítí. Další funkce, které jste byli zvyklí na zařízení Samsung také přichází podél pro jízdu, včetně multimediální centrum pro nákup videa a nejnovější, intenzivní verze Swype . K dispozici je také dálkové sledování a vymazání funkce pro ty, kteří mají tendenci opustit své gadgets za sebou ve Starbucks, a to odemkne USB, SD karty, HDMI a funkčnost - s vhodnými doplňky, samozřejmě. Podívejte se na zdrojový odkaz na pár detailů.

Galaxy tab 10,1 update již brzy, zřízenci TouchWiz do Honeycomb éry původně objevila na Engadget na ne. 3.července 2011 20:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Samsung | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat