pondělí 4. července 2011

Google / Prezentace Tichý uvádí Pokračovat o ceny - Sociální soutěže o peníze

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VJvBXvyIC90/:

Prezentace skupiny v rámci Google byl zaneprázdněn. Disco, skupina messaging aplikace, v tichosti spuštěn již v březnu. Pak se minulý týden, Pool Party, skupina mobilního foto služby vstoupila v soukromých beta . A dnes tým je zpět s ceny , což je služba, která zřejmě má za cíl spojit lidi s problémy s těmi, řešení - pro peníze.

Nalézt na Prizes.org (což DotWeekly hlásil , že Google zajištěné zpět v dubnu na snímku), ceny jsou stále v beta testování. Ale to je k dispozici pro veřejnost k použití právě teď - i když soutěž tvorba je ještě pozvat pouze. Stačí se zaregistrovat Facebook nebo Twitter (bez možnosti Google) a můžete vyrazit.

Jakmile se zaregistrujete, budete si stěžoval na proud aktivit, které můžete udělat - například vytvoření duše mixtape - pro peníze. Můžete sledovat některý z těchto soutěží, nebo přejít do nich další informace. A můžete podat záznamy (řešení) pro každý zápas.

Každá soutěž má časový limit pro dokončení. A mohou dostat hlasy od jiných uživatelů. Uživatelé cen může také dostat zprávy od jiných uživatelů, a dostat oznámení pro soutěže jsou následující.

Peníze aspekt je v současné době přístupné pouze uživatelům s "kreditní historii", což znamená, uživatelé se podíleli na soutěžích v minulosti a vytvořili si vlastní. Transakce se vyřizují prostřednictvím PayPal (opět ne Google služby - Pokladna).

Myšlenka je docela přesvědčivý, ale jako obvykle, budete Těžko najít nějakou zmínku o prezentace nebo Google kdekoliv na webu. Musíte vrtat do TOS najít tento snímek, prostřednictvím Google, je za službu. Vzhledem k nedostatku integrace Google, zdá se, že toto je další příklad toho, Google dává snímku týmu volnou ruku dělat, co chtějí v rámci společnosti. Myslím, že opravdu tlačí Facebook Connect integrace. Zajímavé.


Žádné komentáře:

Okomentovat